Plac Karin Stanek 1, 41-902 Bytom
T: 32/ 389 31 09, E: sekretariat@becek.pl

25 czerwca 2020
FORMULARZ ZGŁOSZENIA UCZESTNICTWA W IMPREZIE, WYDARZENIU KULTURALNYM - oświadczenia związanego z wymaganiami dot. Covid-19

Szanowni Państwo,
 w związku z trwającym COVID – 19 wymagane jest wypisanie i podpisanie przez każdego Klienta wchodzącego do budynku BCK (w przypadku niepełnoletniej osoby wypełnia opiekun) ZGŁOSZENIA UCZESTNICTWA W IMPREZIE, WYDARZENIU KULTURALNYM*  - oświadczenia związanego z wymaganiami dot. Covid-19. Zgłoszenie dostępne jest TUTAJ oraz  w kasie BCK-u.

W przypadku braku wypełnionego i podpisanego ZGŁOSZENIA UCZESTNICTWA  W IMPREZIE – WYDARZENIU KULTURALNYM*  wymagania Covid, Klient nie będzie mógł wziąć udział w wydarzeniu. Wypełnione i podpisane ZGŁOSZENIE UCZESTNICTWA W IMPREZIE – WYDARZENIU KULTURALNYM*  należy oddać pracownikowi BCK-u znajdującemu się w przy wejściu na salę kinową/widowiskową. Zaleca się wypełnianie i przesyłanie ZGŁOSZENIA UCZESTNICTWA elektronicznie na adres: info@becek.pl, najpóźniej na 3 godziny przed planowanym czasem przyjścia do Beceku. Zgłoszenie uczestnictwa zawiera imię i nazwisko, nr telefonu oraz email. Każde zgłoszenie będzie zniszczone po 14 dniach od daty wypełnienia danych.

Partnerzy i Sponsorzy
Centrum Sztuki Współczesnej Kronika